Artuklu Belediye Başkanı vuruldu

Mardin Artuklu Belediye Başkanı M. Emin Irmak iki aile arasında yaşanan kavgada kaza kurşunu ile vuruldu.

MARDİN- Artuklu belediye başkanı  seçilen M. Emin Irmak iki aile arasında yaşanan kavgada kaza kurşunu ile vuruldu. Muhtarlık seçimi nedeniyle kavga eden iki aileyi barıştırmak istediği belirtilen Irmak, Gökçe Mahallesi’nden yeniden çıkan kavgada kaza kurşunuyla yaralandı.

 

İsmi öğrenilemeyen bir kişinin açtığı ateş ile göğsünden yaralanan Yıldırım’ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

Gökçe Mahallesi’ndeki kavga sırasında Hadi Yıldırım (40) ile Behçet Yıldırım (46)  adlı kişiler ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

Göğsünden kurşun ile yaralanan Artuklu Belediye Başkanı M. Emin Irmak Kızıltepe ve Mardin devlet hastanelerindeki ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’a sevk edildi.

 

Olayda yaralanan Hadi Yıldırım (40) ile Behçet Yıldırım (46) Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Mehmet Aslan-İLKHA)

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Gençlerde manevi eksikliğin temel nedeni dünyalık beklentiler
Savcılığa suç duyurusunda bulundu
Mardin’de 13 adet ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi
Mardin Artuklu’da bir evde bulunan sülün yetkililere teslim edildi
Mardin merkezli 7 ilde bahis ve dolandırıcılık operasyonu