Artuklu Belediyesi'nden online borç sorgulama-ödeme dönemi başladı

Mardin Artuklu Belediyesi, web portalı üzerinden borç sorgulama ve online olarak borcunu ödeme kolaylığını sağlamak adına e-Belediye'yi halkın erişimine açtı.

Mardin Artuklu Belediyesi, e-Belediye internet sayfasını hizmete soktuklarını belirterek (www.artuklu.bel.tr) web portalı üzerinden borç sorgulama ve online olarak borcunu ödeme kolaylığını sağlamak adına vatandaşların erişimine açtığını duyurdu.

Artukluluların, e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapıp tüm işlemlerini internet üzerinden kolayca gerçekleştirebileceğini ifade eden Artuklu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, "Mardinlilere e-Belediye internet sayfasından vergi borcunu sorgulama ve online olarak borcunu ödeme kolaylığı sağlandı. Vatandaşlara, belediyeye gelmeden işlemlerini daha etkin, pratik ve hızlı biçimde internet üzerinden yapabilmesine olanak sağlayan e-Belediye sayfası, birçok hizmeti beraberinde sunuyor. Artuklu Belediyesi, olarak teknolojinin ve internetin bütün imkânlarını kullanarak vatandaşın hizmetine sunuyoruz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin Umut Kervanı 100 aileye gıda yardımında bulundu
Hareket halindeki tır alev aldı
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Mardin'de etkinliklere katıldı
HÜDA PAR Mardin'deki elektrik sorunlarını araştırmak için komisyon kurdu
Kızıltepe Umut Kervanından yetim ve muhtaçlar yararına kermes