Avrupa Yetim Eli’nden Elazığlı ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Coronavirus salgını nedeniyle işlerinden ayrılmak zorunda bırakılan ve çalışamayan Elazğlı ihtiyaç sahiplerine, Avrupa Yetim Eli tarafından gıda yardımı yapıldı.

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında yetim ve ihtiyaç sahiplerine yaptıkları hayırlarla biline Avrupa Yetim Eli, Elazığ’da onlarca aileye gıda yardımında bulundu.

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Elâzığ Temsilcisi Ahmet Ölmezoğlu, “İnsanlık olarak Coronavirus sebebiyle zor bir dönemde geçtiğimiz şu günlerde Avrupa Yetim Eli olarak yardıma muhtaç ailelerimizi unutmadık. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yardım faaliyetlerimize daha yoğun bir şekilde devam ediyoruz. ‘HayatBirlikteGüzel’ sloganıyla bir kampanya başlattık. Elhamdülillah tüm insanlık kendi derdine düşmüşken biz Müslümanlar, kendimiz ile birlikte kardeşlerimizi de düşünerek dünyaya bir daha İslam’ın kutsal mesajını, ‘yardımlaşma ve dayanışma ruhunu’ vermiştir. Sizlerde Ramazan ayında yardıma muhtaç ve yetim ailelerin yüzünü güldürmek istiyorsanız, Avrupa Yetim Eli ile iletişime geçebilirsiniz. Bizleri Ramazan ayına kavuşturan Allah’a hamdolsun.” dedi.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Elazığ Haberleri

Yetimler Vakfı Elazığ'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu
Elazığ'da traktör römorkundan düşen lastik trafiği birbirine kattı
Elazığ Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi'nde zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Otomobil köpeğe çarptı: 2 yaralı
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı ticari araç satan esnafı ziyaret etti