Ayasofya-i Kebir Camii'nde ziyaretçi yoğunluğu

​Kılınan cuma namazının ardından resmen ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii Şerif'inde iki gündür ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

86 yıl sonra yeniden ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Camii Şerif'i gece saatlerinden itibaren camiye gelen vatandaşlar dolup taştı.

Hafta sonu olması nedeniyle Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde sabah namazını kılmak isteyen çok sayıda vatandaş, banklarda ve çimlerin üzerinde sabah namazını beklediği, bazı vatandaşların, camiyi ziyaret ettiği bazılarının ise namaz kıldığı görüldü.

Cuma Günü ibadete açılan cami, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 24 saat ibadete açık tutulacak.

İLKHA






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması
İslami kimlik cezalandırılıyor
HÜDA PAR’dan gıyabi cenaze namazı çağrısı
Halk yılbaşı kutlamasına nasıl bakıyor?