Aynı okulun tavan alçısı bir kes daha düştü: 4 öğrenci yaralı

​Bingöl’de bir hafta arayla aynı okulun pansiyonunda kalan öğrencilerin üzerine alçıpanların düşmesi sonucu 4 öğrenci yaralandı.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bulunan Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu'nun tavanından bir hafta arayla alçıpanların düşmesi sonucu 4 öğrenci yaralandı. Yaralı öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonu'nda ders çalışan İbrahim G, Kadir T, Murat S. ve Furkan B.’nin üzerine tavandaki alçıpanlar düştü.

Pansiyondaki görevli öğretmenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler, Solhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından bir öğrencinin Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Yaralı öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, aynı pansiyonda geçtiğimiz günlerde yine tavandaki alçıpanların düşmesi sonucu 3 öğrenci yaralanmıştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Boykot ürünleri kampüse sokulmasın
Bingöl Üniversitesinde 3 dekan istifa etti
Bingöl’de 91 kilo esrar ele geçirildi
HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları’ndan Küresel Sumud Filosu'na destek çadırı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı’ndan “Gazze için Dua” programı