Bağ evlerinde erzak ve yaşam malzemesi bırakmayın uyarısı

Şanlıurfa Valiliği, PKK'lilerin gıda maddesi ve yaşam malzemesi teminini engellemek amacıyla bağ evlerinde erzak ve yaşam malzemesi bırakmayın uyarısında bulundu.

Bağbozumu ve yayla sezonunun yakında sona ereceğini hatırlatan Şanlıurfa Valiliği, PKK'lilerin gıda maddesi ve yaşam malzemesi teminini engellemek amacıyla, il genelinde yerleşim yerlerinden uzakta bulunan yazlık, bağ evi, yayla evi ve benzeri olarak kullanılan her türlü yapıda erzak ve yaşam malzemesi bırakılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz genelinde yerleşim yerlerinden uzakta bulunan yazlık, bağ evi, yayla evi, hayvancılık veya tarımsal faaliyetler sebebiyle kurulan yapılarda yaşayan vatandaşlarımız, yerleşim yerlerine, şehir merkezlerine dönme hazırlığı yapmaktadır. Bu gibi yapılarda yaşayan vatandaşlarımızın, hem hırsızlık olaylarına karşı hem de ülkemizin huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü mensuplarının erzak ve yaşam malzemesi teminini engellemek amacıyla, terk edilen ev ve yapılarda değerli eşya, gıda maddesi ve yaşam malzemeleri bırakmamaları önem arz etmektedir. Valiliğimizce alınan tedbirler, genel bir emirle Kaymakamlıklarımıza, güvenlik birimlerimize ve muhtarlıklarımıza iletilmiştir. Her zaman devletinin yanında olan vatandaşlarımızın bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğine, güvenlik birimlerimize yardımcı olacaklarına inancımız tamdır."

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa’da otomobil devrildi: 1 ölü
Şanlıurfa Umut Kervanı arama kurtarma eğitimini tamamladı
Şanlıurfa’da kablo kaynaklı yangın korkuttu
Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şanlıurfa’da kuaförün Filistin’e destek kampanyasına yoğun ilgi