Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, asfalt çalışmalarını denetledi

​Bağlar Belediyesi, bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte startını verdiği asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm dünyada ve Türkiye'de etkili olan Yeni Tip Covid-19 salgını ile mücadelesini yoğun şekilde sürdüren Bağlar Belediyesi, bahar mevsiminin başlamasıyla birlikte startını verdiği asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Diyarbakır Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği (DESOB) binası ile Gıda Toptancılar Sitesi'nin olduğu alanda devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

DESOB binası ile Gıda Toptancılar Sitesi'nin olduğu alan sıcak asfalt serimi yapılarak modern bir görüntü kazanmaya başladı.

Belediyenin çalışması, çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Başkan Beyoğlu, kendisine yakın ilgi gösteren vatandaşlara ve çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür eden esnafla bir süre sohbet ettikten sonra çalışma yerinden ayrıldı.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır’da Bizans dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi
Madde Bağımlılığı" panelinin en büyük mesajı ailelere
HÜDA PAR Gençlik Kolları Diyarbakır'da Madde Bağımlılığı paneli düzenliyor
Diyarbakır'da 38 kilogram esrar ele geçirildi
Bakan Bayraktar: Diyarbakır'ın petrol şehrine dönüşeceği sürece doğru giriyoruz