​Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu Diyarbakır'da öksüz çocukları sevindirdi

Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, anneleri olmayan üçüz kız kardeşi ziyaret ederek nakdi ve ayni destek sağladı, belediyenin giyim mağazası tarafından giydirilmeleri talimatını verdi.

Anneleri vefat eden babaları ise inşaata yevmiyeci olarak çalışan F.Z, A.Z ve D.Z kardeşleri neneleriyle beraber yaşama tutunmaya çalıştıkları evde, eşi Dürdane Beyoğlu ile beraber ziyaret eden Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kardeşlerle ilgilenerek destek sözü verdi.

Yetim ve öksüzlerin Allah’ın koruması altında olduğunu, onlara sahip çıkmanın ise İslami bir sorumluluk olduğunu söyleyen Beyoğlu, nakdi ve ayni destek sağladığı kardeşlerin belediyenin giyim mağazası tarafından giydirileceğini de kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

20 binden fazla hayvan sevk edildi
Diyarbakır'da kurban satış ve kesim yerleri belli oldu
Diyarbakır’da 198 kilo uyuşturucu madde sentetik hap ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 125 kişi yakalandı
224 şüpheli gözaltına alındı