Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu saldırıdan sonra esnaf ziyaretine çıktı

Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dün gece belediyenin temizlik aracının yakılmasından sonra bugün olayın meydana geldiği Nüket Coşkun Caddesinde esnafı ziyaret etti.

Bağlar ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Beyoğlu yakın ilgi ile karşılaştı.

Vatandaşlar, saldırıya tepki göstererek belediyenin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Beyoğlu, halkın emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini kaydederek gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Bu arada ilçe merkezinde ve kırsal yerleşim yerlerindeki hizmet çalışmalarını sürdüren Bağlar Belediyesi, bir caddeyi asfaltlayarak bir mahalleye de yeni yollar kazandırılırken Karacadağ bölgesinde bulunan Övündüler Mahallesine bağlı Tokaçlı mezrasının yeni yolları tamamlanarak yöre halkının hizmetine sunuldu.

Ayrıca Yenihal bölgesi ile Gıda Toptancılar Sitesi arasında bulunan cadde asfaltlanarak yeni haliyle hizmete açıldı.

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

BAMEC ilk olağan genel kurulunu Diyarbakır'da gerçekleştirdi
Diyarbakır'da maaşlarını eksik alan belediye işçileri iş bırakma kararı aldı
Diyarbakır merkezli 5 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 22 tutuklama
Diyarbakır’da 3 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 105 kişi yakalandı