Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’na destek

Diyarbakır’da, PKK’ye yakınlığı ile bilinen yayın organlarında yapılan karalama haberlerinden sonra bazı vatandaşlar, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na sosyal medyada destek verdi.

Twitter'de hashtag açan vatandaşlar, yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, Başkan Beyoğlu'nun da hizmetleri nedeniyle bazı odakların hedefinde olduğunu dile getirdiler.

Paylaşımlara Türkiye’nin bir çok yerinden insanlar destek verdi.

Beyoğlu, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Bizler, bu kutlu vazifeyi icra ederken en büyük gücümüz, teşkilatlarımız ve her kademede görev alan vefakâr yol arkadaşlarımızdır. ‪İlçemizin her kesiminden gördüğümüz güven ve destek çalışma azmimizi ve sorumluluklarımızı arttırmıştır. ‪Desteğinizden ötürü sonsuz teşekkürler.” dedi.

İLKHA


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

20 binden fazla hayvan sevk edildi
Diyarbakır'da kurban satış ve kesim yerleri belli oldu
Diyarbakır’da 198 kilo uyuşturucu madde sentetik hap ele geçirildi
Diyarbakır'da farklı suçlardan aranan 125 kişi yakalandı
224 şüpheli gözaltına alındı