​Bağlar Belediyesi bozulan sokak ve caddeleri yenilemeye devam ediyor

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, virüsün yayılım hızını kontrol altına almak amacıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının fırsat bilerek kaldırım ve sokak yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yıl, ilçe merkezindeki 12 mahallede alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Bağlar Belediyesi, çalışmalarıyla sokakları günlük yaşam için daha elverişli hale getiriyor.

Devam eden çalışmalar kapsamında Mevlâna Halit Mahallesi'nin ara sokak ve kaldırımlarına parke taşları döşendi.

İlçe halkının hak ettikleri hizmeti verebilmek için seferberlik başlattıklarını ifade eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "Göreve geldiğimizde bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar hak ettikleri hizmeti alamamaktan şikâyet ediyordu. Bunun üzerine seferberlik başlattık. Hafta sonları da olmak üzere gece gündüz çalışarak önemli mesafe aldık. Sokak ve kaldırımları yenileyerek parke taşlarıyla kullanışlı hale getiriyoruz. Bütün gayretimiz kıymetli hemşerilerimizin sağlıklı ve huzurlu şartlarda yaşamasını sağlamaktır." dedi.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır Bağlar Medine Bulvarı'nda ışıksız kavşakta kazalar bitmiyor
Seyrantepe Huzur Camii’ndeki su sorununa ilişkin DİSKİ'den açıklama
Vatandaşlar sokağa çıktı
Diyarbakır’da aranan 86 kişi yakalandı
Diyarbakır’da 253 bin 752 kök kenevir ele geçirildi: 25 şüpheliye yasal işlem