Bağlar Belediyesi çöp konteynerlerini tamir ederek tasarruf sağlıyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan konteyner bakım ve onarım ekibi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yağmur ve kar nedeniyle yıpranan ve kırıklar oluşan konteynerlerin bakım ve onarımını yaparak tekrardan hizmete sunuyor.

Konteynerleri tam teşekküllü onarımdan geçirdiklerini belirten Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, önemli ölçüde tasarruf sağlandığını ifade etti.

Beyoğlu, “Yapılan tamiratlar ile vatandaşımızın sağlığını korumakla beraber önemli bir parasal kaynağın da belediye bütçesinde kalmasını sağlamış oluyoruz. Yaz döneminde ilaçla dezenfekte ettiğimiz konteynerleri bu kez kış koşulları nedeniyle yıprandıkları için bakım ve onarımdan geçirdik. Bu şekilde yeniden halkımızın kullanımına sunarak önemli ölçüde tasarruf sağladık.” şeklinde konuştu.

İLKHA








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır’da Bizans dönemine ait tarihi eserler ele geçirildi
Madde Bağımlılığı" panelinin en büyük mesajı ailelere
HÜDA PAR Gençlik Kolları Diyarbakır'da Madde Bağımlılığı paneli düzenliyor
Diyarbakır'da 38 kilogram esrar ele geçirildi
Bakan Bayraktar: Diyarbakır'ın petrol şehrine dönüşeceği sürece doğru giriyoruz