Bağlar Belediyesi Cuma namazına tahsis ettiği yerlerde halka maske ve dezenfektan dağıttı

Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürlüğünce organize edilen hazırlıklar kapsamında, ibadet yapmaya gelen vatandaşların ateşleri ölçüldü, maskesi olmayanlara maske verilerek sosyal mesafe için yer tahsisi yapıldı.

Merkez Bağlar İlçe Belediyesi, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını sürecinde, normalleşme adımları kapsamında yeniden kılınmaya başlanan Cuma namazlarına hem ev sahipliği yapıyor hem de namaz kılan vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Belediyeye ait parklar ve yeşil alanlar geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma namazına özel olarak hazırlandı. Belediyenin Ek Hizmet Binası'na ait yeşil alan ve halı saha Cuma namazı için hizmet verdi.

Cuma namazını eda etmek üzere belirlenen alanlara gelen Diyarbakırlıların belediye görevlilerince ateş ölçümü yapıldı, maskesi olmayanlara maske desteği sağlandı. Dezenfektan hizmeti sağlanarak alana alınan vatandaşlar için sosyal mesafe kuralı da işletildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatı ile çalışma yapan belediye ekipleri, "Hoş geldiniz" ve "Cumanız mübarek olsun" sözleriyle karşıladıkları vatandaşlarla yakından ilgilenerek  takdir kazandı.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

Diyarbakır'da 100 dönüm buğday ekili alan yandı
Diyarbakır'da ATM ve iş yerlerini kurşunlayan 3 şüpheli yakalandı
Diyarbakır'da bahis operasyonu: 24 kişi tutuklandı
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'den anadilde eğitimin yaygınlaştırılması çağrısı
Diyarbakır Siverek Caddesinde çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı