Bağlar Belediyesi personellerine afet eğitimi verildi

İçişleri Bakanlığı'nın 2021 yılını Türkiye'de 'Afet Eğitimi Yılı' ilan etmesi nedeniyle, Bağlar Belediyesi personellerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından afet eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda harekete geçen Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, 2021 yılının "Afet Eğitim Yılı" ilan edilmesinin ardından personellerine, Bağlar Belediyesi Konferans Salonunda Covid-19 tedbirleri doğrultusunda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak eğitim verdi.

Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü iş birliğince yapılan eğitimde; deprem, sel, yangın ve diğer afetler, iş yerlerin de afet hazırlığı, afet sırasında doğru davranışlar, tahliye ve toplanma alanları, yangında ilk müdahale' konularında bilgilendirmeler yapıldı.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Çınar-Mazıdağ'ı karayolunda kaza: Kadın ve çocuklar yaralandı
Meteoroloji’den Diyarbakır ve Şanlıurfa için kuvvetli rüzgar uyarısı
Diyarbakır'da Ağustos ayında meydana gelen 707 trafik kazasında 3 kişi öldü 589 kişi yaralandı
"Sen de Bir Yetimi Okut" kampanyası sevinç oldu
Odyolog Şimşek: İşitme kaybı erken teşhisle kontrol altına alınabilir