Bağlar Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor

​Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesi, 40 bin nüfuslu Şeyh Şamil Mahallesi'nde esnaf kesiminin yer aldığı Cengizler Caddesi ve Peynirciler Çarşısı bölgelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

İlçenin en büyük yerleşim yerleri arasında yer alan Şeyh Şamil Mahallesine bağlı Cengizler Caddesi ve Peynirciler Çarşısı Caddesi bölgesinde 2 bin ton sıcak asfalt dökümü gerçekleştirilecek.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmaları inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, buradaki çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak başka mahalle ve caddelere geçeceklerini söyledi.

Hafta sonu da yol yapım çalışmaların devam ettiğini belirten Beyoğlu, "Karacadağ bazalt taşından üretmiş olduğumuz kaliteli ve uzun ömürlü asfalt ile Bağlar ilçemizi hizmete doyuruyoruz. Ekiplerimiz hafta içi ve hafta sonu mesai ayrımı yapmadan vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Kendi asfaltımızı ürettiğimiz için bu konuda rahatız. Tek bir yerde sorun kalmayana kadar devam edeceğiz. Esnaflarımızın bulunduğu Cengizler Caddesini ve Peynirciler Çarşısını modern görünümlü hale getiriyoruz. Buradaki çalışmalarımızı kısa sürede bitirdikten sonra hizmet bekleyen diğer bölgelerimize geçeceğiz. Asfaltlama çalışmalarımız tüm vatandaşlarımızın denetimine ve hizmetine açıktır." ifadelerini kullandı. 

İLKHA




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bağlar Haberleri

HÜDA PAR Bağlar seçim lokali büyük bir coşkuyla açıldı
HÜDA PAR Bağlar Belediye Başkan adayı ne vadediyor?
HÜDA PAR Bağlar Belediye Başkan Adayı Cengiz Aydın'dan esnaf ziyareti
Atıl durumdaki arsalar çok amaçlı parka dönüştürüldü
Kadın kursiyerler Regaip Kandili’nde mevlit okudu, Filistin için dua etti