ELAZIĞ - Geçtiğimiz günlerde açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Elazığ Havalimanına 13.30 uçağıyla gelen Bakan Bayraktar'ı burada Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Ak Parti Milletvekili Sermin Balık, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, Elazığ belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Ergen ve Kalabalık bir Ak Partili grup karşıladı.
Bakan Bayraktar ve beraberindeki heyet Memur-Sen 1 Etap Toki konutlarının teslimini yapmak üzere Öğretmen evine geçti.
Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Ergen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da Katıldığı Anahtar teslim töreninde Memur-Sen in faaliyetlerinden bahsetti. (İLKHA)
Bakan Erdoğan Bayraktar Elazığ'da
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Memur-Sen TOKİ anahtar teslim töreni ve bir takım incelemeler için Elazığ'a geldi.
İlk yorum yazan siz olun
Elazığ Haberleri
Elazığ'da son 20 günde aranan 78 hükümlü yakalandı
Elazığ’da 3,6 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da park halindeki pikapta çıkan yangın hasara yol açtı
Elazığ'da rehabilitasyon merkezindeki yaralanmayla ilgili soruşturma başlatıldı
Gençlerin evliliğini kolaylaştırmalıyız