Bakan Selçuk: Ek ödemeleri 1 Şubat’ta yapılacak

​Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Harp ve vazife malulüne ek ödemelerinin 1 Şubat 2019 tarihinde yapılacağını duyurdu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 58 bin 593 Harp ve vazife malulüne ek ödemelerinin 1 Şubat 2019 tarihinde yapılacağını duyurdu.

Bakan Selçuk, bu kapsamda 58 bin 593 kişiye toplam 164 milyon 971 bin 866 lira 82 kuruş  ödeme yapılacağını bildirdi.  

Selçuk, ek ödemelerin hak sahiplerine aylık almakta oldukları Banka ve PTT Şubelerince 1 Şubat 2019 tarihinde ödeneceğini belirtti. Selçuk, “Vatanımızın bekası, ülkemizin huzur ve güvenliği uğruna şehadete yürüyen kahramanlarımızın geride bıraktıkları yakınları ile bu uğurda vazife malulü/harp malulü ve gazi olan vatan evlatlarına sahip çıkmak, Bakanlık olarak temel görevlerimizdendir. Bizler daima birbirimize emanetiz… Yapılacak ek ödemelerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Asgari ücretin altında olmasın
Ürün güvenliği için yeni düzenlemeler yürürlükte
Ons ne demek, 1 ons altın kaç gr eder, fiyatı nasıl hesaplanır?
Elektrik faturalarında yeni dönem başladı
MTV ilk taksit ödemesi için son gün!