Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin Silopi'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin Şırnak’ın Silopi ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin’in Silopi Kaymakamlığı binası önünde Kaymakam Savaş Konak, İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu, AK Parti il ve İlçe teşkilatı karşıladı.

Kaymakamlık binasında toplantı düzenleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin çıkışta açıklamalarda bulundu.  Bölgede huzurun ve sukutun yeniden tesis edildiğini söyleyen Yeğin, bakanlık olarak bölgede yapılan çalışmalarını yerinde görmek için  ziyaret düzenlediklerini söyledi.

Yeğin şu açıklamalarda bulundu:

“Burada huzurun barışın güvenliğin yeninden tesis edilmiş olduğunu insanların yüzünde bu mutluluğu görmek bizleri mutlu etti. Silopi ilçemizde bulunan bize bağlı kurumların çalışmaların görmek varsa ihtiyaçlarını sağlamak için girişimlerde bulunacağız. Buradan Cizre ilçemize geçeceğiz bu arada yapılan çalışmaları da inşallah yakından görme imkânımız olacaktır.”

Bakan yardımcısı Yeğin daha sonra Sanat Sokağında bulunan vatandaşlar ile kısa sohbet ettikten sonra Sosyal Güvenlik Merkezi Silopi Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Kurum Müdürü Süleyman Aytu’dan bilgi alan Yeğin, daha sonra kurum personelleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Silopi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti Silopi ilçe teşkilatını ziyaret eden Yeğin, daha sonra Cizre’ye doğru hareket etti.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silopi Haberleri

Silopi’de vatandaşlarla bir araya geldi
Silopi'de yüksek kesilen elektrik faturaları halkı mağdur ediyor
DEM'li Silopi Belediye Başkanı Ormanlı, partisinden ihraç edildi
Şırnak Silopi Sanayi Sitesi Kavşağı'nda trafik kazası, 2 ölü
Habur Gümrük Kapısı'nda 370 kg uyuşturucu ele geçirildi