Balıkesir ile İstanbul’da tefeci operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı

Balıkesir ve İstanbul'da, nitelikli dolandırıcılık, tefecilik, kumar oynanması için yer ve imkân sağlama, uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçlarını işledikleri değerlendirilen 7 şüpheli yakalandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Balıkesir ve İstanbul'da tefecilik yapanların tespitine yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda belirlenen 7 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürüten soruşturma kapsamında, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan planlı çalışmada; nitelikli dolandırıcılık, tefecilik, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçlarını işledikleri değerlendirilen 7 şüpheli şahsa yönelik Susurluk ilçesi ve İstanbul ilini kapsayan eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde 7 şahıs gözaltına alındı. 

Şüphelilerin iş yeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda; bir adet el yapımı tabanca ve 7 adet mermi, bir adet kurusıkı tabanca, 7 adet tarihi eser kapsamında olan sikke, tefecilik amacı ile kullanıldığı düşünülen not kâğıtları, çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Şahıslar hakkında adli tahkikatın başlatıldığı bildirildi.

İLKHA






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Balıkesir Haberleri

Balıkesir'de FETÖ operasyonu
Yunanistan'ın geri ittiği 54 kaçak göçmen kurtarıldı
HÜDA PAR Balıkesir İl Başkanlığından esnaf ziyareti
Balıkesir'de 9 servis aracı trafikten men edildi
Balıkesir'de çeşitli suçlardan yakalanan 50 şüpheliden 13'ü tutuklandı