Balkondan düşen çocuk hayatını kaybetti

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kendini balkondan aşağıya sarkıtan 4 yaşındaki çocuk düşerek hayatını kaybetti.

ŞIRNAK - Edinilen bilgilere göre, Silopi ilçe merkezi dün akşam saat 21.20 sıralarında meydana gelen olayda 3. Caddede bulunan apartmanın 3 katının balkonundan kendini aşağıya sarkıtan 4 yaşındaki Harun Çiğden düşerek hayatını kaybetti.

 

Bayram yoğunluğundan dolayı işlek olan 3. caddedeki akışı seyretmek için kendini 3 katın balkonundan sarkıtan küçük Harun, aşağıya düştükten hemen sonra çevredekilerin yardımları ile hastaneye kaldırıldı.

 

Hastanede yoğun bakıma alınan Harun Çiğden yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

Cesedi Silopi Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaşındaki Harun, gece geç saatlerde yakınları tarafından alınarak toprağa verildi. (Muhammed Müldür - İLKHA)



 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silopi Haberleri

Silopi'de kıyafetlere emdirilmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi
Şırnak'ın Silopi ilçesinde aynı yerde ikinci köpek saldırısı
Silopi'de başıboş köpekler çocuğa saldırdı
Şırnak'ta dağlık alanda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı
Şırnak'ta midelerinde uyuşturucu kapsülleri bulunan 2 kişi tutuklandı