Başbakan Davutoğlu Mardin’den ayrıldı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ‘Master plan’ olarak bilinen ‘Terörle Mücadele Eylem Planı’nı açıkladıktan sonra yaptığı bir dizi ziyaretlerin ardından Mardin’den ayrıldı.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde düzenlenen Kardeşlik Buluşmaları Konferansı’nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ‘Master plan’ olarak bilinen ‘Terörle Mücadele Eylem Planı’nı açıkladıktan sonra Yeşilli ve Midyat programlarının ardından Mardin’den ayrıldı.

Midyat’taki programların ardından helikopterle Mardin Havaalanı’na gelen Başbakan Davutoğlu, buradan Ana uçağıyla Kazakistan'a hareket etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)

 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Mardin Haberleri

Mardin’de altyapı çalışmaları sonrası onarılmayan çukuru halk kendi imkanlarıyla kapattı
Aile kurumu canlı tutulursa sağlıklı bir nesil yetişir
Rehber Gençlik Topluluğu: Üniversiteli öğrencilere helal dairesi içerisinde manevi aktiviteler sunuyoruz
Mardin’de kuru meyve ve kurutmalık ürünler tezgahlarda
Boykot hiçbir zaman insanlığın gündeminden düşmemeli