Başbakan Yardımcısı İşler'in konvoyuna taşlı saldırı

Van'ın Muradiye ilçesindeki bir grup tarafından Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in de aralarında bulunduğu konvoya BDP'liler tarafından taşlı saldırı düzenlendi.

VAN - Van'ın Muradiye ilçesindeki bir grup tarafından Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in de aralarında bulunduğu konvoya BDP’liler tarafından taşlı saldırı düzenlendi.

 

Çaldıran ilçesinden Muradiye'ye gelen Emrullah İşler ve beraberindekilerin içerisinde yer aldığı konvoy, Saat Kulesi kavşağından geçtiği sırada, BDP seçim bürosu önünde toplanan bir grup tarafından saldırıya uğradı.

 

Konvoya taşlarla saldıran gruba polis ekipleri müdahale etti. BDP'lilerin de araya girmesiyle grup dağılırken, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler de Cumhuriyet Caddesi üzerinde partisi tarafından düzenlenen mitinge katıldı. (Murat Dalgın-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Van Haberleri

Van’da silahlı kavga: Baba-oğul hayatını kaybetti
Van'da feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kemalizm'in Kürtçe algısı bir düşünce biçimi değil; oyalayıcıdır
Medresetü'z Zehra gerçekleşseydi bugünkü kimlik ve dil temelli ayrışmaların büyük kısmı yaşanmayabilirdi
Kürd meselesi adalet temelinde çözülür