Batman Kantar Köprüsünde trafik kazası: 8 yaralı

Batman’da yaşanan trafik kazasında, aynı aileden 8 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Gercüş’ün Bağözü (Xırro) köyünden Batman’a gitmekte olan İsmet Oğuz yönetimindeki 72 DH 605 plakalı araç Kantar Köprüsünden sonraki rampada ön lastiğinin gümlemesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Yoldan geçenlerin kazayı haber vermesi üzerine araç içinde bulunan 8 kişilik aile Batman Bölge Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Görgü tanıklarının anlattığına göre, yolun eğilimli ve yer yer çukur olması ve uyarı levhasının da konulmamış olması nedeniyle kazanın meydana geldiği iddia edildi.

Kaza yapan araçta bulunan 8 kişilik aileden 4’ü yetişkin, 4’ü ise çocuk. Yaralılardan 3’ünün isminin Ahmet, Haydar ve İsmet Oğuz olduğu öğrenildi.İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gercüş Haberleri

Gercüş'te sumak hasadıyla birlikte tarlalarda yoğun mesai başladı
10 yıldır yol, su ve elektrik sorunları yaşayan köylüler çözüm bekliyor
Üreticiler ürünlerinin markalaşmasını istiyor
Gercüş'te "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi
Batman'da asırlardır yaşatılan gelenek: Seyit Bilal'i anma şenlikleri başladı