Batman, Kayserili gençleri ağırladı

İçişleri Bakanlığının tarafından başlatılan "Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Kayserili gençler Batman gezdi.

İçişleri Bakanlığının tarafından başlatılan "Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Batman'a gezmeye giden Kayserili gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ağırladı.

15 yaş altı 50 bin çocuğun Türkiye'nin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, çocuklar arasındaki kardeşlik ruhu ve bilincinin geliştirilmesi amaçlanan projede, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayserili 40 genci ağırladı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 21 ilden 15 yaş ve altı 50 bin öğrenciye Türkiye'nin farklı şehirleri ziyaret ettirilerek, iller arası "kardeşlik köprüsü" kurulması, "ortak kültürel değerlerin paylaşılması" hedefleniyor.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı
Batman Çayı leyleklerin uğrak noktası oldu
Batman'da bağımlılıkla mücadele çalışmaları değerlendirildi