Batman merkezli FETÖ operasyonu: 5 gözaltı

Batman merkezli FETÖ operasyonunda 3'ü halen görevde bulunan ve 2'si ihraç edilen 5 asker gözaltına alındı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Batman merkezli operasyon düzenlendi. Operasyonda, 3'ü halen görevde bulunan ve 2'si ihraç edilen 5 asker gözaltına alındı.    

Konuyla ilgili Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin ve bu örgüt üyelerinden sorumlu olarak faaliyet yürüten üst düzey örgüt yöneticilerinin tespit edilebilmesi amacıyla kontörlü/ankesörlü telefon hatlarının incelenmesi neticesi 3'ü halen görevi başında 2'si ihraç olmak üzere toplam 5 (askeri-mahrem) şüpheli şahsa yönelik 30.04.2019 günü Batman merkezli 3 farklı ilde gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.     

Açıklamanın devamında, 4 şüpheli şahsın tutuklandığı, bir şahıs ile ilgili adli tahkikatın ise devam etmekte olduğu belirtildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Diyarbakır–Batman Yolu Diktepe Geçişi projesinde çalışmalar sürüyor
Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı