Batman TEKSİAD Başkanı Öztürk: “İstihdamı artırmak istiyoruz”

Batman Tekstil Sanayi İşadamları Derneği (TEKSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Derneğin kuruluş amacı, yapmayı planladıkları çalışmalar ve dernek hakkında bilgi veren Öztürk, kentte istihdamı artırmak istediklerini söyledi.

Tekstil sektörünün bir çatı altında toplanması gerektiğini vurgulayan Öztürk, “Yeni bir derneğiz, kısa sürede 100’e yakın üyemiz oluştu. Şehrimizde dağınık halde bulunan tekstilci sektörünü bir çatı altında toplama gereksiniminden dolayı bu derneği kurduk. İşçisiyle, işvereniyle tekstilde kurumsallaşarak, istihdamı arttırmak, tekstil sektörünü büyütmek için şehrimizin kurumları ile koordineli bir şekilde projeler üretmek istiyoruz.” dedi.

Tekstil konusunda kendilerine destek veren Vali Şahin’e teşekkür eden Öztürk, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından bir heyetin 2’nci OSB’nin kurulması düşünülen arazide incelemelerde bulunduğunu ve bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Batman ekonomisinin en önemli sektörü olan tekstile verdiği destekten dolayı dernek yönetimi Şahin’e plaket verdi.

İLKHA






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı