Batman Umut Kervanı: Muhtaçların yüzü hayırseverlerin desteği arttıkça güler

Ramazan ayında yetimler başta olmak üzere binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunacaklarını belirten Batman Umut Kervanı, bu ayda daha fazla muhtaca ulaşabilmek için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, Ramazan ayında yetimler başta olmak üzere imkânları ölçüsünde binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunacaklarını belirtti.

Amaçlarının, derneklerinde kayıtlı 13 bin fakir ve yardıma muhtaç aileye ulaşmak olduğunu ifade eden Işık, bu nedenle hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

"Ramazan ayında yapılan hayırlara bire 700 kadar sevap vardır"

Derneklerinin muhtaçların umudu haline geldiğini aktaran Işık, "Öncelikle bütün İslam âleminin mübarek Ramazan aylarını tebrik ediyorum. Yüce Allah, bazı ayları bazı aylardan, bazı günleri de bazı günlerden üstün tutmuştur. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerin kıymetini bilelim. Allah Azze ve Celle bu mübarek ayda işlenen hayır ve hasenatlar için bir’e 700 kadar sevap vermektedir. Bundan ötürü bütün Müslümanlar bu ayın maneviyatından istifade ettikleri gibi fakir fukarayı da gözetip tasadduk etmelidirler." diye konuştu.

Konuşmasının devamında Işık, şunları söyledi: "Bizde hayırseverlerin bağışlayacağı fitre, zekât ve sadakaları muhtaçlara ulaştırılmak üzere Umut Kervan’ına bağış yapmaları çağrısında bulunuyoruz. Yüce Allah'tan bu mübarek günleri, İslam Ümmetinin kurtuluşuna vesile kılmasını niyaz ediyoruz." dedi.

İLKHA














İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı