Batman Valiliğinden eski rektöre ilişkin açıklama

Geçtiğimiz cumartesi günü FETÖ’den gözaltına alınan ve çarşamba günü de tutuklanan Batman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam ile ilgili valilik açıklamada bulundu.

Batman Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Abdulselam Uluçam’ın, FETÖ’den firari Adil Öksüz ile yakın ilişki içinde olduğu ve Epoka Üniversitesi ile protokol imzaladığı gerekçesiyle gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Konuyla ilgili Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma ile FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında 8 Temmuz cumartesi günü  İl Emniyet Müdürlüğünce gözaltına alınan Batman Üniversitesi eski Rektörü A.U. 12 Temmuz çarşamba günü çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanmıştır.” denildi.

İLKHA

 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da mutfak yangını paniğe neden oldu
Sumud Filosu saldırısı Batman'da kınandı
Adalet yerini buldu, gazetemiz haklı bulundu
Batman Valiliği: Şehir merkezinde görülen yaban domuzu etkisiz hale getirildi
Batman'da uyuşturucu operasyonu: 1 kilo esrar ele geçirildi