Batman Valisi okul ve yurtları inceledi

Batman Valisi Azmi Çelik, yapımı tamamlanan okul ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

Yapımı tamamlanan okul ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunan Batman Valisi Azmi Çelik’e, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk eşlik ettiler.

Vali Çelik ve beraberindekiler Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait bin 100 kişilik öğrenci yurdunda,  24 derslikli Zeynel Bey İmam Hatip Anadolu Lisesi ve 300 kişilik öğrenci yurdu ile 24 derslikli Demiryolu Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundular.

Okul ve öğrenci yurtlarını tek tek gezen Çelik, eğitim yatırımlarını yerinde inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. (İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da pastanede yangında büyük çapta maddi hasar oluştu
"İslam'la Diriliş, Gençlikle Yükseliş" temalı gençlik buluşması Batman'da coşkuyla gerçekleştirildi
Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı