Batman'da 100 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Batman'da yapılan yol kontrollerinde, piyasa değeri 108 bin TL olan toplam, 16 bin 605 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Batman genelinde kaçak sigara ticareti yapan kişilere yönelik yol kontrolü yapıldı. Yapılan kontrollerde piyasa değeri 108 bin TL olan toplam, 16 bin 605 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce durumundan şüphelenilen 2 aracın durdurularak yapılan aramasında ve bir kargo şirketine gelen 2 çuvalın yapılan aramasında piyasa değeri yaklaşık 108 bin TL olan 16 bin 605 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir."denildi.

Konuyla ilgili olarak 3 şüphelinin gözaltına alındığı ve adli işlemlerin devam edildiği belirtildi. (İLKHA) 




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da mutfak yangını paniğe neden oldu
Sumud Filosu saldırısı Batman'da kınandı
Adalet yerini buldu, gazetemiz haklı bulundu
Batman Valiliği: Şehir merkezinde görülen yaban domuzu etkisiz hale getirildi
Batman'da uyuşturucu operasyonu: 1 kilo esrar ele geçirildi