Batman'da 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

Batman'da trafik uygulamasında durdurulan araçta bulunan M. E'nin çeşitli suçlardan arandığı ve hakkında 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Firari hükümlü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Batman'da trafik ekiplerince gerçekleştirilen uygulama sırasında çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

Bahçelievler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde, Atatürk Parkı önünde trafik ekipleri tarafından yapılan denetim sırasında durdurulan bir araçta bulunan M. E isimli şahsın kimlik kontrolü gerçekleştirildi.

Yapılan GBT sorgusunda, M. E'nin çeşitli suçlardan arandığı ve hakkında 20 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

M. E, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da bahis şebekesine darbe: 125 milyon TL'lik para trafiği tespit edildi
Batman Yenişehir Mahallesinde otomobil kaya parçasının üzerine çıktı: Bir yaralı
Batman'da otomobil tırın altına girdi: 1'i ağır 2 yaralı
arpada hayal kırıklığı, buğdayda temkinli memnuniyet
Batman-Diyarbakır yolunda otomobil ile tankerin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı