Batman’da 50 Ezidi aileye yardım yapıldı

Beşiri Kaymakamlığı ile AFAD İl Müdürlüğü tarafından 50 Ezidi aileye yakacak, gıda ve giyim yardımında bulunuldu.

Batman’ın Beşiri ilçe Kaymakamlığı ve AFAD İl Müdürlüğü tarafından Beşiri ilçesi Uğurca köyündeki çadır kentte ikamet eden 50 Ezidi aileye yakacak, gıda ve giyim yardımında bulunuldu.  

Batman Vali Yardımcısı ve Beşiri Kaymakam Vekili Şener Çağlar ile AFAD İl Müdürü Fevzi Bakır, çadır kenti ziyaret ederek, kampta ikamet eden Ezidi sığınmacılarla yakından ilgilenerek yardımları ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettiler.

Çadır kentte ikamet eden aileler, ağır kış koşullarının hâkim olduğu şu günlerde kendilerine yapılan yardımlardan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da pastanede yangında büyük çapta maddi hasar oluştu
"İslam'la Diriliş, Gençlikle Yükseliş" temalı gençlik buluşması Batman'da coşkuyla gerçekleştirildi
Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı