Batman’da 855 litre etil alkol ele geçirildi

Batman’da bir imalathaneye yapılan baskında piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 855 litre etil alkol ele geçirildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sağlık Mahallesi Komando Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine yapılan baskında imalathane olarak kullanılan yerde toplamda 855 litre sahte etil alkol yakalandığı belirtildi.

Emniyet açıklamasında, “Bir araç içerisinde sahte içki olduğu değerlendirilen su bidonlarının yüklenmesi üzerine araç ve söz konusu iş yerinde yapılan aramada sahte içki yapımında kullanılan düzenek ve çok sayıda aparat, 450 litre maişe olarak bilinen alkol yapımında kullanılan ham madde, 240 litre sahte viski, 85 litre sahte rakı, 35 litre sahte cin, 10 litre sahte votka, 35 litre etil alkol, 50 cinsel içerikli ürün ele geçirildi.” denildi.

Toplamda 855 litre sahte etil alkol, alkol yapımında kullanılan düzenek, çok sayıda aparat ve gümrük kaçağı cinsel içerikli ürünlere el konulduğu ifade edilen açıklamada, olayla ilgili bir şüpheli şahsın gözaltına alındığı kaydedildi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı