Batman’da ‘Değerler Eğitimi’ iş birliği protokolü imzalandı

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Batman İl Müftülüğü arasında “Değerler Eğitimi” iş birliği protokolü imzalandı.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Müftülüğü arasında, “Değerler Eğitimi” iş birliği protokolü imzalandı. Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan ve İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalanan protokol 2 yıl sürecek.

“Değerler eğitimi çok önem verdiğim bir çalışmadır” diyen Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘Değerler Eğitimi’ kapsamında okullarımızda ve yurtlarımızda seminerler düzenliyoruz. Bu seminerleri okullarımızda görev yapan öğretmenler ve İl Müftülüğü personeli vaizleri de destek veriyor. Bu kapsamda iki kurum arasında, 2 yıl sürecek bir iş birliği protokolü imzaladık. Öğrencilerimize değerlerimizi en iyi şekilde öğreterek geleceğe hazırlayacağız. Bu iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

İmzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olmasını dileyen İl Müftüsü Turgut Erhan, “Çok hayırlı bir iş birliği protokolü, değerlerini öğrenerek yetişen gençler, inancımızın emrettiği şekilde insanlığa hizmeti şiar edinirler. Kurum olarak değerler eğitimine katkı sunuyor olmamız, bizi ayrıca mutlu ediyor.” dedi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı