Batman’da down dostu projesi devam ediyor foto

Batman’da “Down Dostu” projesi kapsamında spor merkezine götürülen Down Sendromlu çocuklar gönüllerince bir gün yaşadı.

Batman’da özel bir spor merkezi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Down Sendromlular velileriyle birlikte ağırlayarak, bir etkinlik düzenledi.

DOSEM (Down Sendromlu Melekler Derneği) ve özel spor merkezi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 10 DOSEM üyesi down sendromlular, velileriyle birlikte ağırlandıkları kulübün havuzunda yüzmenin keyfini çıkardılar.

Yüzmenin ardından, fitness salonunda kulüp çalışanları ve üyelerinin refakatinde spor yaparak doyasıya eğlendiler.

Etkinlik boyunca DOSEM üyelerine eşlik eden Kulüp Müdürü Abdurrahman Atece, down sendromluları düzenli aralıklarla konuk etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Down Sendromlu Melekler Derneği Başkanı Mehmet Emin Baş, Kulüp Müdürü Abdurrahman Atece’ye duyarlılıkları için teşekkür ederek, “Umuyorum ki buradaki etkinlik Batman’da diğer kurumlara örneklik teşkil eder. Görmezden gelinen meleklerimizi daha görünür kılmak ve toplum bilincini yükseltmek için Down Dostu Projemiz böylesi güzel insanlarla güzel sonuçlara ulaşmaya başladı. Down Sendromlu Meleklerimizin yaşam alanını genişletecek ve onlara soluk aldıracak böylesi kurumların varlığı bize güç veriyor.” dedi.

İLKHA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı