Batman'da FETÖ'den 2 kadın tutuklandı

ABD destekli darbe girişiminin ardından devam eden soruşturma kapsamında Batman merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 5 kadından 2'si tutuklandı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Batman merkezli 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve FETÖ’nün ‘ablaları’ olduğu ileri sürülen 5 kadından 2'si tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, Batman merkezli Erzurum, Mardin, Siirt, Kahramanmaraş ve Adıyaman’da15 adrese eş zamanlı operasyon yapılmış, operasyonda, FETÖ’nün 'il ablası', 'esnaf ablası', 'bölge talebe mesulü' ve 'ev ablası'nın da aralarında bulunduğu ve gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 3 kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 21 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediliyor. (M. Sait Çelik – İLKHA) 




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı