Batman’da köy yolu asfaltlandı

Batman merkeze bağlı Yaylıca (Dirbésa) köyünün yolu asfaltlanarak, hizmete sunuldu.

Batman merkeze bağlı Yaylıca (Dirbésa) köyü 2. kat asfalt yapımı tamamlandı. 7 metre genişliğinde ve 3,5 kilometre uzunluğunda beton asfalt (BSK) yapım işi tamamlanarak Yaylıca köylülerinin hizmetine sunuldu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Özer; “Köylülerimiz yapılan ve yapılacak olan her türlü güzel hizmete layıktır. Hükümetimizin bizlere sunduğu imkânlar dâhilinde köylülerimizin daha rahat bir yaşam sürmeleri için altyapıdan üst yapıya kadar her türlü hizmetin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı