Batman'da kumar oynatan iş yeri mühürlendi

Batman'da kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri mühürlenirken, 4 kişiye para cezası kesildi.

Batman'da yapılan baskında, kumar oynatıldığı tespit edilen bir iş yeri mühürlenirken, kumar oynayan 4 kişiye para cezası kesildiği bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Umuma açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynandığı tespit edilen bir umuma açık iş yeri kumar oynanması sebebiyle mühürlenmiştir. Yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinesi, bir adet televizyon, bir adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır." denildi.

Açıklamada, kumar oynayan 4 kişiye toplam 908 TL idari para cezası uygulandığı, iş yeri ve sahibi hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

"İslam'la Diriliş, Gençlikle Yükseliş" temalı gençlik buluşması Batman'da coşkuyla gerçekleştirildi
Batman'da 50 yıl sonra görülen dağ keçisi koruma altına alındı
Batman'da sera üreticileri salatalık hasadından memnun
Kur'an ve sünnet merkezli eğitim sistemi kurulmalı
Batman Çayı leyleklerin uğrak noktası oldu