Batman'da muhtarlar köy sorunları hakkında bilgi verdi

Batman Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret eden bazı merkez ve ilçe köy muhtarları, köylerin sorunlarıyla ilgili bilgilendirme yaptılar.

Batman Valisi Ahmet Deniz, bazı merkez ve ilçe köy muhtarlarıyla bir araya gelerek köylerin sorunları hakkında bilgi aldı.

Toplantıya Vali Deniz ve muhtarların yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer de katıldı.

Deniz, ayrı ayrı kabul ettiği muhtarlarla köylerin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlık kurumunun, devletin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirten Vali Deniz, muhtarların, yerelde devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Belediyelere yapılan kayyum atamalarını da değerlendiren Deniz, devletin kaynaklarının farklı amaçlar için kullanıldığını belirterek atamaların ardından halkın hizmet görmeye başladığını dile getirdi.

Toplantı sonunda Deniz, muhtarların “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü” kutladı. (İLKHA





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Esnaf tedarik sıkıntısı ve fiyat artışına dikkat çekti
Batman'da kiralar cep yakıyor: Fiyatlar 60 bin TL'ye dayandı
Batman'da hastane çatısında yangın paniği
Batman’da otomobil orta refüje çarptı: 4 yaralı
Batman'da mutfak yangını paniğe neden oldu