Batman’da PKK sığınağında iskelet bulundu

Batman Valiliği, PKK’ye ait bir sığınakta, kafatasında mermi girişi olan bir iskeletin bulunduğu açıkladı.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, PKK’lilerin kullandığı bir sığınakta, bir PKK mensubu olduğu değerlendirilen ve kafatasında mermi girişi olan bir iskeletin bulunduğu belirtildi.

Valilik açıklamasında, “İlimiz Sason ilçesi sorumluluk bölgesinde BTÖ mensuplarını etkisiz hale getirilmesi maksadıyla 14.01 2017 tarihinde icra edilen operasyonda; BTÖ mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınak içerisinde BTÖ mensubu olduğu ve kafasının arkasında delik şeklinde (Muhtemelen mermi çekirdeği giriş/çıkışı)bir kırık olduğu değerlendirilen 1 iskelet bulunmuştur.” denildi.  

Açıklamada bulunan cesedin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile kemik testi yapılmak üzere muhafaza altına alındığı ifade edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı