Batman'da PKK'li cenazesine katılan muhtar görevden uzaklaştırıldı

Batman merkez Raman Mahallesi Muhtarı, PKK'li cenazesine katıldığı için görevinden uzaklaştırıldı.

Batman merkez Raman Mahallesi Muhtarı S.A, PKK'li cenazesine katıldığı ve buradaki fiilleri nedeniyle hakkında açılan adli ve idari soruşturmanın ardından görevinden uzaklaştırıldı.

Konu ile ilgili Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Merkez Raman Mahallesi Muhtarı (S.A) Bölücü Terör Örgütü mensubuna ait bir şahsın cenazesinin ailesine teslimi ve defin işlemlerine aktif olarak katılması ve buradaki fiilleri nedeniyle, adli ve idari yönden soruşturma başlatılmıştır.

Yürüttüğü görevin hassasiyeti nedeniyle İlimiz Merkez Raman Mahallesi Muhtarı hakkında nihai karar verilinceye kadar Valiliğimizce geçici tedbir olarak görevinden uzaklaştırılmış olup, Raman Mahallesi Muhtarlık görevini yürütmek üzere ihtiyar heyeti Azası Ramazan Bingöl görevlendirilmiştir."

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman'da mutfak yangını paniğe neden oldu
Sumud Filosu saldırısı Batman'da kınandı
Adalet yerini buldu, gazetemiz haklı bulundu
Batman Valiliği: Şehir merkezinde görülen yaban domuzu etkisiz hale getirildi
Batman'da uyuşturucu operasyonu: 1 kilo esrar ele geçirildi