Batman'ın alt yapısı sağanak yağışa teslim oldu

Batman'ı sular altında bırakan kısa süreli yağış, alt yapının ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Batman’da öğleden sonra yağan ve etkili olan yağış, sokak ve caddeleri adeta esir aldı. Altyapı yetersizliğinden dolayı göle dönen sokaklarda araç ve yaya trafiği durdu.

Yağan yağmurun ardından Petrol, Yavuz Selim, Belge, Gap, Bahçelievler, Gültepe ve birçok mahalle sokaklarında biriken sular, adeta Batman'ı teslim aldı. Yağmurla birlikte etkili olan rüzgâr bazı yerlerde ağaçları uçurdu. Biriken sular yüzünden çoğu araç ve yayalar suyun içinde mahsur kaldı. Hastane, cami, okul, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Yetersiz kalan birçok kanalizasyon da taştı.  Belediyenin altyapı çalışmalarının yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar belediyeye tepki gösterdiler.  

Her yağmur yağdığında aynı manzarayla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, biraz etkili olan yağmur yüzünden sokaklarda mahsur kaldıklarını belirterek yetkililere tepki gösterdi.  

Yağmur yüzünden biriken sular hem yayalara hem de araçlara zor anlar yaşattı. (M.Sait Çelik - İLKHA) 


















































 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı