Belediye evde tıraş hizmetini yeniden başlattı

​Adıyaman Belediyesi tarafından salgın öncesi rutin olarak sürdürülen yaşlı ve engelli vatandaşlara evde saç ve sakal tıraşı hizmeti yeniden başladı.

Adıyaman Belediyesi’nin salgın öncesi uyguladığı yaşlı ve engelli vatandaşlara evde tıraş hizmeti, normalleşme süreci ile birlikte yeniden uygulamaya başlandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren yetkililer, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç duyan yoksul ve kimsesiz yaşlılar ile engelli vatandaşlar için saç ve sakal kesimi hizmetlerinin yeniden başladığını dile getirdi.

Yetkililer, talep üzerine ihtiyaç duyan tüm yaşlı ve engelli vatandaşların saç ve sakal tıraşı işleminin ücretsiz olarak evlerinde yapılabileceğini ifade etti.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adıyaman Haberleri

Babalarının cenazesine katılmak için yurt dışından gelen kardeşler trafik kazasında hayatını kaybetti
Çocuklardan Gazze çağrısı: Aç bırakılmış kardeşlerimizi vahşi yaratıkların eline bırakmayın
Adıyaman’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı
HAKSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi açıklandı