Besni'de karantinaya alınan köyler dezenfekte edildi

Sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı köylerde dezenfekte işlemleri belediye tarafından yapılmayabaşlandı.

Pazartesi günü saat 05.00'e kadar devam edecek kısıtlama ile birlikte şehir merkezi, ilçe ve köylerde boş kalan cadde ve sokaklar salgına karşı araçlarla dezenfekte ediliyor.

Besni Belediye Başkanı Mehmet Eyüp Emre, "Covid-19 salgını dolayısıyla karantinaya alınan Sayören ve Oyratlı köylerinde yol ve ev kapıları belediye ekiplerimiz tarafından dezenfekte ilaçlarla temizlendi. Lütfen, mesafe, hijyen, maske kurallarına riayet etmeye devam edelim." dedi.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adıyaman Haberleri

Babalarının cenazesine katılmak için yurt dışından gelen kardeşler trafik kazasında hayatını kaybetti
Çocuklardan Gazze çağrısı: Aç bırakılmış kardeşlerimizi vahşi yaratıkların eline bırakmayın
Adıyaman’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı
HAKSİAD Yönetim Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi açıklandı