Beyaz Listeden "İmalı" tebrik mesajı

Bağımsızların Birlikteliği Grubu (Beyaz Liste) adıyla Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine giren grup adına açıklamada bulunan M.Siraç Ensarioğlu, seçimlerin adil ve demokratik olmadığını öne sürdü.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası (DTSO) Seçimlerine Bağımsızların Birlikteliği Grubu (Beyaz Liste) adına açıklamada bulunan M.Siraç Ensarioğlu BDP ve DTK gibi oluşumların açık destek verdiği Mavi Liste adaylarını tebrik etti.

Ensarioğlu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle DTSO Seçimlerinde Seçmen olan tüm Firma Yetkililerine ve özellikle Bize destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle DTSO Secim sonuçlarının İlimize hayırlı olmasını diler, Adil ve Demokratik olmayan bir seçimi kazanan Mavi Liste adaylarını tebrik ederim.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

Meralar enerji yatırımlarına değil, gelecek kuşaklara bırakılacak ortak mirastır
Diyarbakır'da seyir halindeki tır alevlere teslim oldu
Diyarbakır'da canlı müzik yapan işletmelere izin belgesi uyarısı
Diyarbakır'da pazar esnafı: Vatandaş filesini dolduramıyor
Doğan Hatun Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlığı görevinden istifa etti