Beybur ailesinin mutlu günü

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Muhammed Beybur ve ailesi, oğullarının sünnet düğününü yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Muhammed Beybur’un oğlu Yusuf Burak Beybur’un sünnet düğünü gerçekleştirildi.

Tarihi Kervansaray Otel’de yapılan sünnet düğününe kirve olarak AK Parti Diyarbakır Miletvekili Aday Adayı Alaaddin Parlak ile Doktor Ethem Bahri Anlı katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün, mevlithan Mustafa Peker ve Şaban Peker’in okuduğu mevlid-i şerifle devam etti.

Misafirleri kapıda karşılayan Muhammed Beybur, böyle bir günde dostlarının yanında bulunmasından dolayı oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Düğünde kısa bir konuşma yapan kirveler ise sünnet düğününün hayırlara vesile olmasını dilediler.

Düğün, yapılan dualarla son buldu. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri

O2 otobüs saatleri
M3 Otobüs Saatleri
A3 otobüs saatleri
A2 otobüs saatleri
A4 otobüs saatleri