Beytülmakdis fotoğraflarla anlatılacak

Uluslararası Genç Derneği, Genç ve Beytülmakdis Projesi kapsamında "Zaman, Mekân ve İnsan; Fotoğraflarla Beytülmakdis'in İnkişafı" adlı bir fotoğraf sergisi düzenliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle İstanbul Gençlik Merkezleri ve Uluslararası Genç Derneği ortaklığıyla gerçekleşen Genç ve Beytülmakdis Projesi kapsamında "Zaman, Mekân ve İnsan; Fotoğraflarla Beytülmakdis'in İnkişafı" adıyla bir fotoğraf sergisi düzenleyecek.

Beytülmakdis gençlerinin kadrajından mukaddes mekânlardan biri olan Beytülmakdis'in keşfedileceği sergide Filistinli akademisyen Abdulfettah El-Awaısı,  Beytülmakdis konulu bir sohbet yapacak.

Uluslararası Genç Derneği Başkanı Süleyman Ragıp Yazıcılar'ın da konuşma yapacağı programda, yapılacak çekilişle bir kişiye Beytülmakdis ziyareti hediye edilecek.

Program, 7 Aralık Cuma günü saat 19.00-21.00 saatleri arasında Üsküdar Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İstanbul Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 33 yıl işgal zindanlarında kalan Mahmud İsa'nın düğününe katıldı
HAKSİAD Genel Merkezi’nde bankacılık ve inovasyon buluşması
İslami kimlik cezalandırılıyor
HÜDA PAR’dan gıyabi cenaze namazı çağrısı
Halk yılbaşı kutlamasına nasıl bakıyor?