Bingöl Belediyesi 105 bin 700 sebze fidesi dağıtımı yapacak

​Bingöl Belediyesi vatandaşlara biber, patlıcan ve domatesten oluşan 105 bin 700 sebze fidesi dağıtımı yapacağını duyurdu.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nce yapılan açıklamada, Elazığ Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi, Fırat Kalkınma Ajansı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Vakfı ortaklığı ile başlatılan yerli sebze fidesi üretimi kapsamında, vatandaşlara dağıtılmak üzere 105 bin 700 sebze fidesinin teslim alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" projesi kapsamında, Elazığ'da üretilen sebze fideleri Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz Sera Üretim görevlilerince teslim alındı. Fidelerden almak isteyen vatandaşlarımız, çevre yolu güzergâhında bulunan seramızı ziyaret ederek domates, biber ve patlıcan fidelerinden alabilirler." ifadelerine yer verildi.






İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Boykot ürünleri kampüse sokulmasın
Bingöl Üniversitesinde 3 dekan istifa etti
Bingöl’de 91 kilo esrar ele geçirildi
HÜDA PAR Bingöl Gençlik Kolları’ndan Küresel Sumud Filosu'na destek çadırı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı’ndan “Gazze için Dua” programı