Bingöl Karlıova’da ayağı kırılan yavru köpek ölüme terk edildi

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde bilinmeyen bir nedenle ayağı kırılan yavru köpek, adeta ölüme terk edildi.

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde bilinmeyen bir nedenle ayağı kırılan yavru köpek, İlçe Tarım Müdürlüğünün bahçesine sığındı.

Üzerine yapışkan madde döküldüğü gözlenen yavru köpeğin sesini duyanlar, durumu müdürlükte görevli veteriner hekimlere bildirdi.

Yeterli ilaç ve malzemeye sahip olmadıklarını belirten veterinerlerin yaralı köpeğe müdahale etmedikleri görüldü.

İlçe merkezinde sokak hayvanlarına yönelik barınak olmadığı için her kış onlarca hayvanın ölüme terk edildiği öğrenildi.

İLKHA







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karlıova Haberleri

Karlıova’da tipi nedeniyle araçlar mahsur kaldı
Bingöl Karlıova'da eğitime kar engeli
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar kalınlığı yer yer 2 metreyi buldu
Diyarbakır yolcu otobüsü Bingöl-Erzurum kara yolunda tır ve yolcu otobüsü çarpıştı: 3 yaralı
Karlıova’da Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi