Bingöl Umut Kervanı depremzedelere gıda yardımında bulundu

Bingöl Umut Kervanı, Bingöl'de meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara gıda yardımında bulundu.

Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Mehmet Tamaç, 10 kişilik ekiple depremin meydana geldiği Karlıova Kaynarpınar, Yedisu Elmalı, Dinarbey ve bağlı mezralarda depremzedelere 150 koli kumanya ve gıda paketi dağıtımında bulunduklarını söyledi.

Depremin yaşandığı ilk günden beri depremzedelerin yanında olduklarını ifade eden Tamaç, “Depremzede vatandaşlarımızın bir nebzede olsa sıkıntılarını gidermek için kendilerini ziyaret edip, yardımında bulunduk. Yaptığımız çalışmalar kapsamında acil ihtiyaç duyulan gıda paketi yardımında bulunduk. Deprem bölgesinde şartlar çok zor. Rabbim onların yardımcısı olsun. Yardım dağıtımında bizlere desteğini esirgemeyen gönüllü kardeşlerimize, köy muhtarlarına çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun.” dedi.

İLKHA










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bingöl Haberleri

Bingöl Üniversitesi’nde “Ümmetin İmtihanı: Gazze” sergisi
Bingöl’de parmağına sıkışan yüzük itfaiye ekiplerince çıkarıldı
Bingöl’de aranan şahıslara yönelik çalışmalarda 4 kişi tutuklandı
Bingöl’de heyelan: Yelesen grup yolu ulaşıma kapandı
Bingöl’ün dağlarından tezgâhlara: Çiriş otu